Cégeknek és csapatoknak

egyedi tervezés

Kik vagyunk

Ecommerce Hungary Nagydíj

EKER díj

Kiemelt partnerünk

szurkoloibolt.hu

TOP termékek

Látogató számláló

2
0
7
7
5
7
7

Üdvözöljük a DRUKKERBOLT.HU oldalon!

FC Barcelona

Az FC Barcelona 1899-es alapítása óta nem csak Spanyolország, hanem a világ egyik legnépszerűbb labdarúgóklubjává vált.
Egyedülálló eredménysorral büszkélkedhetnek: többek között 26 Spanyol bajnoki címet, 5 Bajnokok ligája trófeát, 30 Spanyol kupát és 3 FIFA Klub VB trófeát sikerült eddig nyerniük a katalánoknak.
A Barça korábbi és jelenlegi játékosainak 11 Aranylabdát és 7 FIFA Év játékosa díjat sikerült eddig elhódítaniuk. Egykori játékosaik között magyarok is voltak, Kubala, Czibor és Kocsis is beírta magát az FC Barcelona történelemkönyvébe.
Az FC Barcelona - a sikeres futballklubok közül szinte egyedül - a szurkolók (socis) tulajdonában van, az elnökről is ők szavaznak. Ősi riválisuk a Real Madrid, a Real - FCB  El Clásico meccsek nemcsak a két csapat, hanem a két klub szurkolói bázisának magját adó katalánok illetve kasztíliaiak (spanyolok) rivalizálásáról is szólnak és a szezon legfontosabb mérkőzései mindkét csapat számára.

Az FC Barcelona színei a gránátvörös-kék (Blaugrana), hazai mérkőzéseiken ilyen mezben lépnek pályára a Camp Nou stadionban.
FC Barcelona - Més que un club ( több, mint egy klub) - ez az FC Barcelona jelmondata, melyhez minden körülmények között hűek maradnak.

A drukkerbolt.hu az FC Barcelona partnereként több száz féle hivatalos, eredeti FCB terméket és ajándéktárgyat forgalmaz.

A drukkerbolt.hu az FC Barcelona partnereként több száz féle hivatalos, eredeti FCB terméket és ajándéktárgyat forgalmaz.