Cégeknek és csapatoknak

egyedi tervezés

Kik vagyunk

Ecommerce Hungary Nagydíj

EKER díj

Kiemelt partnerünk

szurkoloibolt.hu

TOP termékek

Látogató számláló

2
0
8
9
7
3
9

Üdvözöljük a DRUKKERBOLT.HU oldalon!

Real Madrid

Az 1902-ben alapított Real Madrid Spanyolország, sőt, a világ egyik legnépszerűbb klubja.
Ősi riválisaik az FC Barcelona és az Atletico Madrid, a velük való találkozás - El Clásico illetve El Derbi - a szezon csúcspontját jelenti minden szurkoló számára.
A Real Madrid világhírét illetve Európában betöltött vezető szerepét az 1950-es évekre datáljuk, amikor öt egymást követő évben sikerült megnyerniük a Bajnokcsapatok Európa Kupáját (BEK), többek között olyan legendáknak köszönhetően, mint Alfrédo Di Stéfano és Puskás Ferenc.
Spanyolországban a mai napig csúcsnak számító 34 La Liga bajnoki címmel és 19 kupagyőzelemmel rendelkeznek, ezen kívül 13 BEK / Bajnokok Ligája és 2 UEFA kupa győzelmük, továbbá 7 Klubvilágbajnoki címük is van.

A Real Madrid hazai színe már alapítása óta a fehér, hazai meccseiket a Santiago Bernabéu stadionban játsszák. Az idegenbeli mezek és színek változnak, de a legtöbb szezonban kék illetve lila.

A klud himnusza a Hala Madrid (Hajrá Madrid), a szurkolói pedig a Madridistas, azaz a Madridisták.

A drukkerbolt.hu a Real Madrid hivatalos partnere, több száz féle eredeti Real Madrid terméket és ajándéktárgyat forgalmaz.




-23%
Mbappe szurkolói bögre Kylian Mbappe legszebb meccsjeleneteivel.
A termék - jellege miatt - elsősorban személyes átvételre ajánlott, postázását csak a megrendelő felelősségére tudjuk vállalni.
Raktáron
4 900 Ft 
3 750 Ft
-15%
ÚJ
Real Madrid pad 2 db feles pohárral, melyből bármilyen ital jobban esik egy valódi Real szurkolónak.

A hozzávaló italt a szett ára nem tartalmazza :)
A kép illusztrációs célokat szolgál, a kék árnyalata szezononként eltérhet.

A termék postázását a törékenysége miatt csak a megrendelő felelősségére tudjuk vállalni, személyes átvétellel korlátlanul rendelhető!
Fából készült Real Madrid pad üvegpoharakkal.
Raktáron
4 290 Ft 
3 650 Ft
-11%
A csomag tartalma: 1 db hátsó szélvédőre való napellenző. Fekete alapon fehér színű Real címer. Vákuumos tappancsokkal könnyedén az ablakra helyezhető, használaton kívül egy mozdulattal összehajtható.
Mérete 50 x 100 cm
Raktáron
1 900 Ft 
1 690 Ft