Cégeknek és csapatoknak

egyedi tervezés

Kik vagyunk

Ecommerce Hungary Nagydíj

EKER díj

Kiemelt partnerünk

szurkoloibolt.hu

TOP termékek

Látogató számláló

2
1
2
9
8
1
1

Üdvözöljük a DRUKKERBOLT.HU oldalon!

Bemutatkozás

A Drukkerboltról:


Cégünket 2010-ben alapítottuk, az vezérelt bennünket, hogy a hozzánk hasonló drukkerek minden igényét kielégítve szélesebbé tegyük a Magyarországon elérhető szurkolói relikviák és ajándékok palettáját.

Üzleti tervünk egyszerű volt: csak olyan eredeti, hivatalos forrásból származó termékeket akarunk értékesíteni, amit jó szívvel merünk ajánlani, mert mi is szívesen használnánk. Kritikusan figyelünk arra, hogy minden munkatársunk olyan szenvedéllyel és elhivatottsággal segítse Vásárlóinkat, ahogy mi is tesszük az első naptól kezdve.
Igyekszünk mindent elkövetni azért, hogy  minden Vásárlónk hűséges, visszatérő Vendég legyen üzletünkben vagy webáruházunkban.

Mára a legnagyobb választékkal rendelkezünk a szurkolói termékek piacán, versenyképes árainknak és folyamatos akcióinknak köszönhetően pedig a cégünk folyamatosan fejlődik.
Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt időszakban olyan partnerek is minket választottak, mint például - a teljesség igénye nélkül - :
- Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség   
- Magyar Tenisz Szövetség    - Magyar Úszó Szövetség

- Magyar Telekom Nyrt.  - Magyar Paralimpiai Bizottság  - Budapest 2024 Nonprofit Zrt.

- Roxer Kommunikációs Kft.  - Lapker Zrt. - Heineken - Soudal - Ferencvárosi TC  - Mol Vidi Fc  - Budapest Honvéd - Zalaegerszegi TE

illetve számtalan egyéb cég, sportegyesület és különböző sportágak magyar válogatott sportolói is.

Csapattagok:

Márk

Márk vagyok, a drukkerbolt.hu tulajdonosa és ügyvezetője.

Aki ismer, tudja jól, hogy a munkám a hobbim: nagy örömmel tölt el, mikor hosszas tárgyalások után 1-1 újabb klub termékeire kapunk forgalmazási jogot, újabb csapat szurkolóit megörvendeztetve ezzel.

Szabadidőmben szívesen járok sporteseményekre, kedvencem az Olimpia és a labdarúgó VB, de szívesen járok NFL meccsre vagy a magyar válogatottnak szurkolni legyen szó bármilyen sportágról a kézilabdától a jégkorongig.

13 évet éltem külföldön, több nyelvet beszélek, ezért cégen belül elsősorban a beszerzések és a céges partnerekkel való kapcsolattartás a feladatom.

Laci

László vagyok, Márkkal együtt tulajdonos, ügyvezető és fociőrült. Közgazdászként arra vágyom, hogy az eladás során, a szurkolás alatt szerzett élményeket megoszthassam másokkal. Úgy gondolom, hogy drukkernek lenni nem hobbi, hanem életforma.

Mindig megtisztelő, ha a vásárlók pozitív élményekkel távoznak tőlem és elégedetten jönnek újra hozzám.

Évtizedes üzleti tapasztalattal rendelkezem a sportkereskedelem területén, kérdéseikkel forduljanak hozzám bizalommal.

Az operatív és pénzügyi irányítást végzem a webshopban és a szurkolói boltunkban is.

Kedvenc csapatom az Arsenal és bármi is történjen én ágyús maradok.

Erika

Erika vagyok, 2017 óta a Drukkerbolt család tagja :-)

Szaktudásommal állok minden korosztály segítségére, hiszen fő célom az a felbecsülhetetlen érzés amit a vásárlóinkból kiváltanak gyermeke(i), unokái vagy a kedvese őszinte mosolya, amikor meglepik őket kedvenc focicsapatuk egy apró vagy épp nagyobb - általunk ajánlott - ajándéktárgyával.

Kislányom születése előtt aktívan sportoltam, jelenleg vele való programok teszik ki szabadidőm nagy részét.  Az olvasás és a mozi mellett aktívan követem a Liverpool meccseket. Spanyol ligát és a Real Madrid mérkőzéseit szoktuk még figyelemmel követni a barátaimmal.

Magyar élsportok közül leginkább a vízzel kapcsolatosak kötnek le (vizilabda, úszás), viszont a kézilabdát sem sorolnám utolsó helyre.

Zsuzsi

Zsuzsi vagyok, 2015 óta dolgozom a Drukkerbolt csapat tagjaként.
Szeretek sportolni, a labdajátékok tartoznak a kedvenceim közé.

Szeretek emberekkel foglalkozni, így öröm számomra, ha a vásárló kedves kiszolgálásban részesül és elégedetten távozik tőlünk.

Célom, hogy a vevők igényeit a lehető legpontosabban és leggyorsabban teljesítsem.

Viktor

A nevem Viktor, és mindenem a foci.
8 éves korom óta aktívan követem és szeretem, főleg AC Milan drukkerként, de otthon vagyok az összes csapatban.

Régebben űztem is a sportot, nemcsak követtem a tv-ben, azonban egy sérülés miatt abba kellett hagynom szeretett sportomat, amiért most nem egy milliárdos irányító vagyok Olaszországban.

Kedves, és türelmes embernek tartom magam, aki megtalálja mindenkivel a közös hangot, szeretek segíteni, és akinek akad 1-2 perce rám, azzal szívesen tárgyalom meg a heti nagy foci eseményeit.

Nori

Üdv, Nóri vagyok, és örömmel csatlakoztam a Drukker csapathoz.


Az ajándékozás öröme és a futball szeretete forr egybe munkám során, amit minden egyes nap jó látni, Juventus szurkolóként át is érezni.

Szeretem, hogyha segíthetek a megfelelő meglepetés kiválasztásában, bárkinek is szánják azt, hiszen aki rajong egy csapatért, egy hozzá fűződő ajándékkal nem nyúlhatunk mellé. ????
Szabadidőm nagy részében kirándulni szeretek, és kutyás rendezvényekre járni.

Zsolt

Zsolti vagyok, a Drukkerbolt.hu család legújabb tagja.

Nagy örömmel csatlakoztam ehhez a csapathoz, mivel személyes tapasztalat alapján is bizton állíthatom, hogy lelkiismeretes és hozzáértő emberekkel dolgozhatom együtt a továbbiakban.

A labdajátékokért - azon belül is a fociért, kézilabdáért, illetve legújabb szenvedélyként az amerikai futballért - élek és halok... Fiatalabb koromban magam is futballoztam, ma azonban már hobbisportolóként és 2 gyermekes apukaként szurkolok kedvenc csapataimnak legyen szó televízió előtti hajnali virrasztásról vagy stadionban történő hangos buzdításról.

Más területen szerzett tapasztalataimat is kamatoztatva szeretném a drukkertársaink igényeit és elvárásait kiszolgálni.

állás

Ez itt a Te helyed!

Úgy érzed közénk tartozol?

Küldj egy fényképes Önéletrajzot az info@sportport.hu címre és dolgozzunk együtt a Szurkolókért!