Cégeknek és csapatoknak

egyedi tervezés

Kik vagyunk

Ecommerce Hungary Nagydíj

EKER díj

Kiemelt partnerünk

szurkoloibolt.hu

TOP termékek

Látogató számláló

2
1
0
4
5
1
4

Üdvözöljük a DRUKKERBOLT.HU oldalon!

FC Barcelona

Az FC Barcelona 1899-es alapítása óta nem csak Spanyolország, hanem a világ egyik legnépszerűbb labdarúgóklubjává vált.
Egyedülálló eredménysorral büszkélkedhetnek: többek között 26 Spanyol bajnoki címet, 5 Bajnokok ligája trófeát, 30 Spanyol kupát és 3 FIFA Klub VB trófeát sikerült eddig nyerniük a katalánoknak.
A Barça korábbi és jelenlegi játékosainak 11 Aranylabdát és 7 FIFA Év játékosa díjat sikerült eddig elhódítaniuk. Egykori játékosaik között magyarok is voltak, Kubala, Czibor és Kocsis is beírta magát az FC Barcelona történelemkönyvébe.
Az FC Barcelona - a sikeres futballklubok közül szinte egyedül - a szurkolók (socis) tulajdonában van, az elnökről is ők szavaznak. Ősi riválisuk a Real Madrid, a Real - FCB  El Clásico meccsek nemcsak a két csapat, hanem a két klub szurkolói bázisának magját adó katalánok illetve kasztíliaiak (spanyolok) rivalizálásáról is szólnak és a szezon legfontosabb mérkőzései mindkét csapat számára.

Az FC Barcelona színei a gránátvörös-kék (Blaugrana), hazai mérkőzéseiken ilyen mezben lépnek pályára a Camp Nou stadionban.
FC Barcelona - Més que un club ( több, mint egy klub) - ez az FC Barcelona jelmondata, melyhez minden körülmények között hűek maradnak.

A drukkerbolt.hu az FC Barcelona partnereként több száz féle hivatalos, eredeti FCB terméket és ajándéktárgyat forgalmaz.

-33%
Eredeti FC Barcelona labda címerrel. Tökéletes ajándék, mely egy szurkoló gyűjteményéből sem hiányozhat.
Retro, fűzött kivitel, ezért játék céljára nem alkalmas, relikviának ajánlott.
A termék a képtől kissé eltérhet, több változatban létezik.
Normál méret (5-ös)
Nincs raktáron
17 990 Ft 
11 999 Ft
Nincs raktáron
-24%
FC Barcelona Rubik kocka, ahol különböző, a csapattal kapcsolatos motívumokat (címer, jelmondat, a stadion képe stb.) lehet kirakni.
A legmenőbb ajándék, ilyen biztos egyik barátodnak sincs! :)
Nincs raktáron
7 870 Ft 
5 990 Ft
Nincs raktáron
Egy igazi Barcelona drukker a suliban is kimutatja, hogy melyik csapatnak szurkol, és olyan tolltartóba rendezi az írószereit, mely a Barca színeiben pompázik.
FC Barcelona tolltartó csapatlogóval, zipzáras termék.
Nincs raktáron
4 490 Ft
Nincs raktáron
-17%
Eredeti, liszenszelt FC Barcelona törlőkendő.
A termék a képtől eltérhet.
Nincs raktáron
2 990 Ft 
2 490 Ft
Nincs raktáron

A drukkerbolt.hu az FC Barcelona partnereként több száz féle hivatalos, eredeti FCB terméket és ajándéktárgyat forgalmaz.