Cégeknek és csapatoknak

egyedi tervezés

Kik vagyunk

Ecommerce Hungary Nagydíj

EKER díj

Kiemelt partnerünk

szurkoloibolt.hu

TOP termékek

Látogató számláló

2
0
1
5
8
4
1

Üdvözöljük a DRUKKERBOLT.HU oldalon!

Manchester City

A Manchester City az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező angol futballklub.
Elődjét 1880-ban alapították, a Manchester City nevet 1894 óta viselik, szintén azóta hazai mezük az égszínkék. Hazai pályájuk az Etihad Stadium
A klub története során kilencszeres bajnok, egyszeres KEK, hatszoros FA kupa és nyolcszoros Liga kupa győztes. Legnagyobb riválisuk a Manchester United.

A drukkerbolt.hu garantálja az eredeti minőséget és a hivatalos licensz alapján készült termékeket. Látogass el a drukkerbolt.hu oldalra, hogy felfedezd a Manchester City szurkolói termékek széles választékát, és mutasd ki támogatásodat kedvenc csapatodnak!

A Manchester City FC egy angol labdarúgóklub, amelyet 1880-ban alapítottak Manchesterben, Angliában. A klub a város egyik legrégebbi és legsikeresebb csapata, és az angol labdarúgás egyik meghatározó erőssége. A Manchester City hírnevét és sikereit a nemzetközi színtéren is megszerezte, és az egyik legelismertebb klubként tartják számon a világban.

Az elmúlt évtizedben a Manchester City FC lenyűgöző fejlődést és sikereket ért el. Az egyesületet 2008-ban az Egyesült Arab Emírségekből származó befektetők vásárolták meg, akik hatalmas összegeket fordítottak a klub fejlesztésére és a világ legjobb játékosainak megszerzésére. Ez a támogatás lehetővé tette a Manchester City számára, hogy megszakítsa hosszú várakozását és újra sikeres csapattá váljon.

Az edző, Pep Guardiola irányítása alatt a Manchester City új játékstílust és filozófiát vezetett be, amely a domináns birtoklást és a támadó labdarúgást helyezi előtérbe. A csapat szinte állandóan a támadások irányításával próbálja legyőzni ellenfeleit, és kivételesen képzett játékosokkal rendelkezik minden poszton.

A klub jelentős sikereket ért el az angol és európai labdarúgásban. Az elmúlt években a Manchester City stabilan a Premier League legelőkelőbb helyein szerepelt, és rendszeresen részt vesz a nemzetközi kupasorozatokban.

A klub hatalmas rajongótáborral rendelkezik, és otthona a City of Manchester Stadion, amelyet 2003-ban adtak át. Jelenleg a főszponzor miatt az Etihad Stadium nevet viseli. A szurkolók szenvedélyesek és elkötelezettek a csapat iránt, és rendszeresen támogatják a Manchester City-t a hazai és idegenbeli mérkőzéseken.

Ha te is rajongó vagy és szeretnél Manchester City termékeket vásárolni Magyarországon, érdemes meglátogatnod a drukkerbolt.hu weboldalt. A drukkerbolt.hu Magyarország legnagyobb választékát kínálja a Manchester City hivatalos licenszével ellátott termékekből.